Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Нов роман от Едуардо Хауреги

отпечатай новината

21.11.2017 18:01 | Видян 1306 пъти

Нов роман от Едуардо Хауреги

Нов роман от автора на Йога по сицилиански, който ще ни покаже, че понякога най-мъдрите съвети идват от най-неочакваните места. Книгата излиза у нас с печата на издателство Хермес.

Хауреги казва: „Любовта е най-важна. Не говоря за романтичната любов, а за изкуството да обичаме. Да даваме на света това, което носим в себе си, творческия си потенциал, живия си дух.“

Едуардо Хауреги е роден през 1971 г. в Оксфорд. Детството и младежките си години прекарва между Оксфорд, Мадрид и Лос Анджелис. Завършва бакалавърска степен със специалност Социална психология в Лондон, след това магистратура по социална антропология в Оксфорд и докторат по политически и социални науки във Флоренция.

Първата му дипломна работа е върху темата за смеха. Хуморът е обект и на докторската му дисертация. През 2003 г. създава център за професионално обучение, който специализира в приложението на чувството за хумор и позитивните емоции на работното място.

Едуардо Хауреги води и лекции по позитивна психология във Факултета по бизнес и социални науки към мадридския филиал на Университета на Сейнт Луис. Често е канен на различни събития като лектор по теми, свързани с позитивната психология и чувството за хумор.

Има редица научни публикации. Автор е на няколко детски книги, на книги, посветени на смехотерапията, както и на два романа: Йога по сицилиански и Разговори с моята котка. Към щастието има много пътища, но котките знаят най-прекия...Сара Леон скоро ще навърши четиресет години, но не се чувства щастлива. Работата й като уебдизайнер в голяма фирма в Лондон вече не я мотивира.

Отношенията с годеника ѝ – Хоакин, са охладнели. В родната Испания икономическата криза е поставила семейството ѝ пред изпитание. Точно в този момент в живота й се появява Сибила – красива и загадъчна абисинска котка, която говори. Котката, изглежда, знае за Сара повече от самата нея.

С особено чувство за хумор и мъдростта на наблюдател, който следи развитието на човешкия род от хилядолетия, Сибила ще помогне на Сара да се изправи срещу предизвикателствата в живота си. И да се върне към мечтите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !