Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Майката на Нина Добрев учи Майкъл Маларки на български

отпечатай новината

22.11.2017 12:08 | Видян 2107 пъти

Майката на Нина Добрев учи Майкъл Маларки на български

Бърз урок по български е получил Майкъл Маларки от майката на Нина Добрев Михаела Константинова. Докато снимал с Нина в „Дневниците на вампира“ актьорът не проявил интерес към езика ни, но наскоро спечелил ролята на роден нарко дилър в комедия с Жан Клод Ван Дам. „Обадих й се с молба да ми помогне с акцента. Нина ме прехвърли към майка си, за която езика е роден. Тя ми обърна сериозно внимание, за което съм й много благодарен.“, обясни за bTV Маларки.

В началото на септември той бе у нас като специален гост на Comic Con Aniventure заедно с част от каста на „Игра на тронове“. Още тогава екранния Ензо обеща да се върне през ноември в София за концерт. Столичният Sofia Live Club е сред първите спирки на европейското турне, с което Майкъл представя албума си Mongrels.

„Свирех в три рок банди, преди майка ми да ме форсира да се явя на изпит за Лондонската академия за музика и драматични изкуства. Преди това китарата беше най-добрия ми приятел. В това училище срещнах и бъдещата си съпруга, тя бе продуцент в един медицински сериал. Беше любов от пръв поглед. Заедно сме вече 11 години, което е голямо постижение за динамичен бизнес като нашия, в който никой не те пита дали имаш дете за гледане вкъщи.“, обясни Майкъл.

Източник: Monitor.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !