Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И дисквалифицирана миска скочи срещу Тамара

отпечатай новината

22.11.2017 16:59 | Видян 2051 пъти

И дисквалифицирана миска скочи срещу Тамара

Детронираната служебно преди година Мис Хасково Илина Цветкова наруши обета за мълчание по темата конкурси за красота, която сама си беше наложила, пише монитор. Короната на Цветкова беше отнета през 2016-а, след като връчи награда на победителка в конкурс, който беше определен за вулгарен, а момичета бяха упрекнати в непристойно поведение.

„Това е Мис България. Година след като ми отнеха правото на участие в конкурса не коментирах. Но тази година едно наистина достойно момиче представи града ни. Отличаваше се от всички момичета, с присъствие, чар и ум най вече. Половината от момичета за първи път явно се качваха на токчета, бяха като млади козлета . Но истината е такава. Ако имаш добър спонсор, който да плати ще бъдеш избрана. Това е тази агенция която всичко й е легално, дори парите под масата са напълно легални. Габи, ти си нашата победителка и цялата община те подкрепя. А тази девойка която са избрали само може да срами държавата ни“, написа Цветкова във Фейсбук.

Въпреки еуфорията от победата на Григор Димитров в Лондон стотици в Хасково се възмутиха от новата победителка и заявиха, че според тях хасковлийката Габриела е истинската победителка и най-достойна за Мис България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !