Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Оксана става актриса

отпечатай новината

04.02.2009 12:53 | Видян 2172 пъти | Гласували 1

Вдовицата и дъщеричката на покойния астролог Иван Станчев - Оксана и Анаис, станаха артисти в нов български филм, пише в. "Монитор".

Една от главните роли в "Траките" е поверена именно на русокосата украинка. Тя е тракийка, която оплаква новородено детенце и се радва за умрялото, защото според древните вярвания на траките човек е безсмъртен, но не се преражда, а живее в отвъдното по-добре от тук.

Малката Анаис е тракийско момиченце, слушащо разказ на дядо си. "И двете се справиха страхотно с изпълненията си, нищо че им беше за първи път", похвали ги режисьорът на проекта Стилиян Иванов.

"Траките" всъщност е продължение на популярния вече документален филм "Истината за Орфей", който се прави по поръчка на американските дистрибутори на продукцията. Лентата ще е 60 минути, отново на HD (хай дефинишън), с анимации и възстановки.

Освен в България, където започнаха снимките преди броени дни, ще се снима в Гърция и в Турция, издаде операторът Мирослав Евдосиев. Всичко трябва да е готово до 24 май, за когато продуцентите от "Додофилм" са заковали премиерата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !