Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Меган Маркъл: Хари ми предложи, докато готвех пиле

отпечатай новината

28.11.2017 12:36 | Видян 2283 пъти

 Меган Маркъл: Хари ми предложи, докато готвех пиле

Американската актриса и фотомодел Меган Маркъл заяви в интервю пред Би Би Си, че получила предложение за брак от страна на принц Хари, докато готвела пиле. Това се случило преди няколко седмици в нотингамската резиденция на Хари в Кенсингтънския дворец.

Било тиха вечер, когато по думите на принца двамата си приготвяли вечерята. 

"Опитвахме се да си изпечем пиле и изведнъж последва удивителна изненада. Беше толкова мило, толкова естествено и много романтично!", спомни си Маркъл в първото интервю на двойката след обявяването на годежа.

По думите на американската актриса принц Хари паднал на едно коляно и й направил предложение. Принцът добави, че Меган дори не дочакала той да си довърши думите и попитала: "Мога ли веднага да кажа да?".

Двамата се прегърнали и принц Хари й връчил годежния пръстен.  Внукът на кралица Елизабет Втора разказа пред зрителите, че двамата с Меган се срещат от година и половина и че през месец юли 2016 година ги е запознала обща приятелка.

Преди това принцът никога не бил чувал за Меган. По време на срещата тя му направила силно впечатление и след няколко седмици той я поканил на ваканционно пътешествие в Ботсвана.  Там двойката изкарала пет незабравими дни. Меган била приета с топли чувства от кралското семейство и тя нарече кралицата "невероятна жена". След срещата си с Нейно Величество Маркъл веднага станала поклонничка на кучетата корги на Елизабет Втора.

Ето и част от интервюто по Би Би Си с най-известната в момента светска двойка в света:
 

Да започнем с предложението за годеж? Кога и как се случи това?

Принц Хари: Това се случи преди няколко седмици, по-рано този месец, тук в нашата вила, в една типична за нас вечер.

Меган: Просто една уютна нощ. А какво правехме? Просто се опитвахме да изпечем едно пиле. И беше просто една невероятна изненада. Получи се толкова сладко, естествено и много романтично. Той падна на едно коляно.

И как реагирахте ?

Меган: Просто казах: "Мога ли да кажа "д" сега?

Принц Хари: Дори не ме остави да приключа. Тя каза: "Мога ли да кажа „да“? И вече беше в прегръдките ми и аз я попитах дали мога ли да и дам пръстена. А тя каза: "О, да, пръстена." Така че беше много хубав момент, ние бяхме само двамата и мисля, че успях да я изненадам също.

И това е колко дълго след като се срещнахте за първи път?

Меган:  Година и половина.

Това за повечето хора би им се сторило като „вихрушка“?

Меган: Не мисля, че бих го нарекла „вихрушка“ по отношение на нашите взаимоотношения. След като връзката ни беше повече от силна в продължение на пет, шест месеца, и почти успяхме да я опазим от неприкосновеност, което беше невероятно. Никога не сме прекарали повече от две седмици, без да се виждаме.

Как се запознахте за първи път?

Принц Хари: За първи път се срещнахме - бяхме запознати всъщност от един общ приятел. След което се видяхме два пъти в Лондон. По-късно успях да я убедя да дойде и да се присъедини с мен в Ботсвана. И ние се настанихме заедно под звездите. Беше абсолютно фантастично пътуване и преживяване. Така че тогава бяхме наистина сами, което беше от решаващо значение за мен, за да се уверя, че тя е правилния човек. Имахме възможност да се опознаем.

Меган: Това е толкова интересно, защото аз съм от САЩ и не израснала със същото разбиране за кралското семейство. Докато сега разбирам много ясно, че има глобален интерес към тях, не знаех много за Хали и затова единственото нещо, което бях попитал моят билзък бе: "Е, хубав ли е?" Но, ако не беше добър човек,нищо нямаше да има смисъл. Затова отидохме и се срещнахме по питие, мисля, че много бързо си казахме: "Какво правим утре? Трябва да се срещнем отново.“


Какво знаеше за Меган? Беше ли  я виждал по телевизията?

Принц Хари: Не, никога не бях чувала за нея, докато този приятел не каза Меган Маркъл. Никога не я бях гледал.  Бях прекрасно изненадан, когато влязох в една стая и я видях там.
Как запазихте отношенията си, въпреки че бяхте на дълги разстояния един от друг?

Меган: Това беше просто избор.  Мисля, че много рано разбрахме, че ще се ангажираме един с друг, знаехме, че трябва да инвестираме времето и енергията и всичко, което е нужно, за да стане това. Така че, да, с графика на снимките, това не беше най-лесно (смее се), защото разбира се включваше много пътувания напред-назад.

Принц Хари: Не мисля, че си имала представа коя часова зона си за последната година и половина.

Меган: Не (смее се)

Сега, когато всичко е официално, принц Хари, имаш ли чувството, че комбинацията от двама ви и различния произход имат значение, тъй като заедно представлявате нещо ново за кралското семейство?

Принц Хари: Не знам дали е нещо ново. Мисля, че за мен това е един нов член на семейството. Всичко, което искаме да направим е да можем да изпълняваме по най-добрия начин ангажиментите си, да вършим нашата работа и да се опитваме да насърчим другите, както и по-младото поколение, да гледат на света по правилния начин.  Фактът, че се влюбих в Меган беше толкова невероятно и бързо. Тази красива жена просто буквално попадна в живота ми, а аз попаднах в нейния живот. Сигурен съм, че тя ще бъде невероятно добра и ще е огромно облекчение за мен, защото тя ще може да се справи с всичко останало, което ще има като задължения. Ние двамата наистина сме фантастичен отбор. И се надявам с течение на времето да се опитаме да имаме голямо въздействие върху нещата, от които се интересуваме.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !