Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Зад всяка ядосана жена стои мъж,...

Смях: Зад всяка ядосана жена... стои един мъж, който...

Азис се фука с ново гадже

отпечатай новината

04.12.2017 17:07 | Видян 2095 пъти

Азис се фука с ново гадже

Васил Боянов - Азис заживя с нов любовник! От няколко месеца Краля на фолка люби млад и атлетичен младеж. Костинбродския славей и красавеца все още крият връзката си и избягват да се афишират пред публика. Все пак младежът, оковал сърцето на Азис, се хвали във фейсбук с фотоси на известния си любовник, но кадрите се разпространяват само между приятелите му.

„Таблоид” твърди, че макар и съвсем пресни любовници, Азис и анонимният засега симпатяга имат не една или две общи снимки. На един от кадрите любимият на Азис нежно е положил ръката си върху ръката на певеца. Под друго фото мускулестият палавник е написал „кучетата ми” , но единият пес е именно на ромския талант. Според изданието Василка е интимна с атлетичния мъж от края на лятото.

Въпреки това намеренията на топ чалгаря очевидно са сериозни, след като вече живее на семейни начала с интимното си изкушение и дори твърди, че се обичат лудо, издадоха запознати с аферата. Истината е, че Азис рядко предприема крачката да заживее със своя любовник. Прави го само когато е сигурен в мъжа до себе си. Негови приятели подмятат, че е въпрос на време да признае в някое телевизионно шоу за новата си любовна тръпка.

Васил Боянов по принцип си пада по здрави момчета, които са в състояние да го намачкат както трябва в спалнята. Не е тайна, че към гаджетата си Азис е изключително щедър. В нощна София се шушука, че вече е похарчил торба пари по анонимния здравеняк за вечери и пътувания до екзотични курорти. Авери на Краля смятат, че Васко не говори за поредното си еротично приключение от чисто суеверие.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !