Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Каролев, Николов и Бакалова се връщат във Фермата

отпечатай новината

04.12.2017 17:55 | Видян 2834 пъти

Каролев, Николов и Бакалова се връщат във Фермата

Звездите на „Фермата“, които напуснаха шоуто още през първия му месец, се завръщат отново. Точно след седмица волейболният шампион Владо Николов, икономистът Владимир Каролев и дизайнерката Божидара Бакалова отново ще прекрачат през портата на фермата.

Заедно с тях от цивилизацията ще избягат и всички останали участници, които отпаднаха до този момент. Тома, Диана, Мишо, Ивона, Иван Гинчев, Гечо, Франческа, Анита, Дарина отново ще влязат в играта с една много важна роля – в 2 последователни дни ще изберат първите двама най-достойни участници за големия финал на 17 декември и наградата от 100 хиляди лева.

Тази вечер фермерите си спомниха с усмивка за моментите, в които настоящият им дом беше пълен със смях, караници и работа.

„Тома ми измисли първия прякор в живота – Мяу Мяу, и ме ядоса като ме направи фермерка още първата седмица“, спомни си с радост за бургаския Айляк Марина. „А Каролев ходеше с едни тубички и ме пръскаше да не изгоря“, през смях обясни чеченката.

Икономистът е оставил съвсем други спомени в танцьора Калоян. „Каролев някак си се влюби в джакузито и това му беше ангажиментът. И когато му казвахме „А бе човек, искаме да направим банята“, той ни казваше „Чакайте, бе. Това джакузи трябва да е стоплено за довечера“.

Дресьорката Елена пък коментира, че не е предполагала кой точно е Владо Николов преди да влезе във фермата и да се запознае с него. „И той беше много щастлив, защото ще опозная човека Владо, а не шампиона“.

Дърводелецът Станислав също припомни колко сръчен в ръцете се оказа  бившият капитан на волейболните национали, който построи голяма част от фермата. „Супер способен е – след първото обясняване и показване, тоя човек го правеше, все едно го е правил 10 години“. Най-много смях предизвикаха дзен техниките на Божидара Бакалова с животните, която правеше масаж на кравите преди да ги дои.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !