И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Наско Ментата взривява нощна София

отпечатай новината

05.12.2017 10:50 | Видян 1557 пъти

Наско Ментата взривява нощна София

Празничният месец декември в който са фокусирани най-много поводи за празнуване стартира и се усеща навсякъде в динамична и забързана София.
 
Много от заведенията вече украсиха коледно и празнично своите витрини. В меката на нощните купони преди броени минути издадоха и своята екслузивна програма през целия месец декември. Актуалният изпълнител на тоталния хит N 1 “Шушана” на връх празника на банкера и Никулден ще взриви клуб Биад. На концерта в Пловдив по повод 16-ия рожден ден на „Планета“ най-силните аплодисменти не бяха нито за Галена, нито за Преслава, нито за Фики, нито за някое от актуалните топ имена.

Най-голям фурор предизвика хитът „Шушана“, който в момента се пее по кръчми и улици. Той беше изпълнен от Наско Ментата, който направи песента известна през последните седмици, и дуетния му партнъор Милко Калайджиев.Когато запяха парчето публиката в „Колодрума“ направо пощуря.Всички пееха в един глас, а овациите придадоха рекордни децибели на шума в залата.

В момента „Шушана“ е сензация.  Много изпълнители се надпреварват да правят свои версии, като такива вече имат Преслава и Милко Калайджиев. В публичното пространство се носи версия, че оригиналът е от 1975 г., но няма официално версия за автор и пръв изпълнител. Интересът е огромен и заради нестандартния текст: „Падне ли вечерта, с було от синка, в здрач. Пеят щурците, грее луна, а Шушана е сама. Ой, шушо, Шушана, моя единствена, чуй мойта песен, чуй моя глас.

Само теб обичам аз.“ Студентският празник на 8 ми декември подхваща синът на Тони Стораро - Фики. Изпълнителят на “ Вдигам самолета” ще весели до ранни зори академичната младеж. Важно е да се отбележи,че вход в Биад няма да да има. Оркестър “Кристали” ще гостуват на 13 декември в клуба с над 25 годишна история .В оркестъра вокалисти са били имена като Тони Дачева и Найден Милков.

Популярният и свеж Константин,койот съвсем скоро излиза от къщата на тв формат излиза на сцената на Биад на 15 декември очаква се купона с Коцето да вдигне всички на крака. Галена излиза на сцената на култовия клуб на 23 декември,дни преди Коледа. Нейната колежка Преслава пък на 25 декември ще изпълни своите най-силни хитове и ще радва посетителите си с визия и глас.

Любимецът на тийн поколението и на всички останали Галин излиза на сцената на 29 декември. Сексимволът на Планета тв,който стартира кариерата си в дуетно изпълнение с Гергана ще накара гостите на клуба да се забавляват на макс. Новогодишната нощ на 31 декември е поверена на Емануела и всички заедно с нея ще посрещнат с наздравици старта на Новата 2018.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !