Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мария приключи връзката си с Ангел Свинаря

отпечатай новината

10.12.2017 11:42 | Видян 3911 пъти

Мария приключи връзката си с Ангел Свинаря

Фолк певицата Мария е приключила връзката си с бизнесмена от Стара Загора известен като Ангел Тенев-Свинаря. Раздялата се е случила наскоро. 

Не е имало конфликт между двамата, отношенията им и след раздялата се запазили приятелски. Мария е върнала и колата която ползваше от бизнесмена Мерцедес  S-класа. 

Преди дни папараци успяха да я засекат с автомобила.  От днес чалга дивата обаче е с ново возило. Пак Мерцедес, но джип, говори се във фолк средите. 

Слух сочи, че Мария има и нова връзка с много сериозен бизнесмен от Североизточна България.  Не е тайна, че около любовния живот на певицата през последната година се носеха различни слухове. 

Един от последните гласеше, че тя мачка чаршафите с 20-годишно момче, което се казвало Борис. Заигравката на Мария и Борис била отскоро, като младежът не е популярен в публичното пространство, но се радвал на добро финансово благосъстояние. 

35-годишната Мария се впечатлила от тялото и визията на младежа и бързо му завъртяла главата. В този слух обаче единственото вярно нещо е името на певицата, показа проверка на хотарена. 

Наша информация, потвърдена от няколко независими източника категорично разкри,  че Мария е влюбена, а новия й приятел е въпросният бизнесмен от Североизтока. Имиджът му в бизнес средите бил на един от най - класните мъже в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !