Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джино реве за Светлана

отпечатай новината

15.12.2017 10:17 | Видян 2346 пъти

 Джино реве за Светлана

Джино в жестока драма със Светлана Василева: Имах я за сестричка, а тя се оказа предател! София, България 14 Дек. 2017, 22:37 5402 прочита 18 коментара 1 от 1 Джино е изключително разочарован от поведението на плеймейтката Светлана Василева.

Двамата бяха изключително близки след предния сезон на „ВИП Брадър“, когато за първи път деляха една спалня. „С никого от Съквартирантите няма да имам близки отношения, дори със Светлана. Аз я защитавах и накрая. Помогнах й да стигне до финал, дадох й един плюс. Тя обаче се обърна срещу мен, застана в другата група. Силно съм разочарован от нея“, споделя Джино пред "Уикенд".

„Светлана не искаше да влиза в предаването, но й обещах, че ще я пазя, тъй като се познаваме от години и сме приятели. Гледах на нея като сестричка, а какво получих в замяна? Обърна се срещу мен от страх да не бъде оплюта от останалите съквартиранти“, продължава победителят в тазгодишния Биг Брадър. „Мислих, че е пораснала, но се оказа абсолютно безхарактерен човек, водещ се по стадото.

Не искам да имам нищо общо с такива хора, с предатели. Беше й важно да е на финал и го постигна, но не заради някакви качества, а защото й помогнах“, категоричен е Джино.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !