Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фики здраво се изложи

отпечатай новината

17.12.2017 09:00 | Видян 2562 пъти

Фики здраво се изложи

Фики Стораро разходи булката си Гюлджан в мола. Фен засече пресните младоженци на лежерен шопинг, хванати ръка за ръка, твърди Таблоид, без да влиза в подробности за източника си. 

Певецът и красивата му невяста зяпаха наред лъскавите витрини, но обърнаха особено внимание на домашните любимци в зоомагазина на мол София. 

Преди да влязат в „царството на животните” обаче, Фики и израслата в Белгия Гюлджан нахълтаха в магазин за обувки, откъдето след дълго вторачване в скъпарските модели бременната булка на певеца си избра домашни пантофи за скромните 20 лева. 

„Много ще да е стиснат тоя Фики, уж богат, известен, пък се скъпи за някой лачен чепик за жената”, шушукаха зад гърба им кибиците в мола. 

След като отброи две банкноти по 10 лева за пантофите, Стораро-младши продължи разходката в забавен каданс под любопитните погледи на клиентите. 

Шляенето отведе двойката до зоомагазин, пълен с живи изкушения. След като поцъкаха с език пред кученцата, морските свинчета и папагалите, Гюлджан помъкна чалгаджията към аквариумите с декоративни рибки. 

Двамата и тук не постигнаха съгласие какъв домашен любимец да си изберат, затова напуснаха магазина с празни ръце.  Пазаруването приключи двайсетина минути по-късно след обстойно обикаляне на етажите без никакво пръскане на финикийски знаци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !