Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Георги Вълков с престижната световна титла Best Europe Model 2017

отпечатай новината

18.12.2017 10:15 | Видян 1208 пъти

Георги Вълков с престижната световна титла Best Europe Model 2017

Manhunt Bulgaria 2017 Георги Вълков, спечели престижната титла Best Europe Model на световния конкурс Manhunt International 2017,който се проведе преди броени дни в столицата на Тайланд,Бангкок,информират от ПРофайл.

Това определено е най- голямото постижение след шестото място завоювано от Мариян Кюрпанов и Мистър Физика на Мирослав Йончев,Али Алиев 7 ми в Корея, сподели в социалните мрежи модния диктатор Ирина Папазова,лицензиант и официален представител на Manhunt international за България.

Журито в състав от модни експерти от цял заслужено му отсъди и специалната награда за най- силен мъж,ден преди големия финал. Георги Вълков пребори конкуренция от над 40 държави. Конкурсът протече в тур за национални костюми, бански и костюми тип смокинг.

Фитнес инструктора Мартин Маринов подготви Георги с усилени тренировки в продължение на 6 месеца. А популярната диетоложка на звездите от Холивуд Енджи Касабие пък лично консултира нашия модел.

За гардероба на Георги се погрижиха модна къща Бандерол . Те му подготвиха оригинален тип смокинг костюм. А обувките лично изработи за него италианския топдизайнер Roberto Botticelli, който лично откри представителен бутик на столичната ул.Съборна.

Лично от България чаровникът от Средец пък подари на момчетата от цял свят и на собственика на Manhunt international Алекс Ли емблематичната за страната ни българска роза Biofresh, розова вода и натурални продукти с екстракт от "розови листа.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !