Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Х Фактор събира любими звезди в коледна приказка по NOVA

отпечатай новината

21.12.2017 15:41 | Видян 1749 пъти

Х Фактор събира любими звезди в коледна приказка по NOVA

На 24 декември от 20:00ч. NOVA ще поднесе на зрителите незабравим коледен концерт на Х Фактор с участието на звезди от петте сезона на шоуто. В музикалната феерия ще се включат някои от най-обичаните участници, сред които DARA, Тита, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Невена Пейкова и много други.

Победителите в шоуто – Рафи, Жана, Славин и Християна Лоизу, ще огласят сцената, а децата от Бон-Бон и балетът Funky Monkeys ще превърнат двучасовото шоу в празничен спектакъл. В ролята на Дядо Коледа ще влезе едно от най-обичаните лица в българския ефир, което ще допълни с чувство за хумор и забавни истории пожеланията на участници, водещи и жури.

По време на концерта в празничната нощ ще прозвучат коледни песни на Марая Кери, Майкъл Бубле, както и хитове на Бруно Марс, Камила Кабело и други звезди.

В разгара на музикалните изпълнения дует Авеню и Манал ще представят и своя съвместен проект – Готов съм да бъда човек. Вокалните педагози на свой ред ще изненадат публиката с квартет и микс от ембелматични парчета.     

Не пропускайте коледната приказка на Х Фактор с участието на любими изпълнители и актьори.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Х Фактор, както и на Фейсбук страницата на предаването. Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !