Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марги Хранова отпразнува рождения си ден в компанията на Ники Кънчев, Цуни и Алфредо Торес

отпечатай новината

21.12.2017 14:55 | Видян 2147 пъти

Марги Хранова отпразнува рождения си ден в компанията на Ники Кънчев, Цуни и Алфредо Торес

Чувственият глас на българската естрада Маргарита Хранова отбеляза рождения си ден вчера, на 20.12., в компанията на един куп „съквартиранти“ от Биг Брадър.

Певицата съчета празника си с едночасов концерт на официалния старт на новата перла на Банско - ДЖИНДЪР. Малко преди изпълнението ѝ, водещият на откриването Ники Кънчев, ѝ поднесе огромен букет от холандски хризантеми и царски рози и вкусна шоколадова торта.

Част от програмата бе Алфредо Торес, който сгорещи обстановката с кубински ритми и вдъхновен от празничната атмосфера, трудно напусна сцената. Дори се присъедини към последващото шоу на рок група Big Mama Scandal.

Сред публиката бяха забелязани още лица от популярното риалити Биг Брадър, като Цветелин Маринов-Цуни и Дани Златков, с които Марги Хранова си припомни весели моменти от Къщата.

По-късно момчетата станаха център на слефи фотосесия с привлекателни дами, като Мис Силикон 2015 Габриела Попова, модела Александрина Бранимирова и Мис Еквадор Марина Севалос, която е поканена у нас за жури на конкурс за красота.

Специален гост на новооткритото парти място бе и кметът на община Банско Георги Икономов, който също се зарадва на подарък торта, спечелена от викторина на Ники Кънчев.

Снимки може да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Снимки: Disco.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !