Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена запя в якето на Риана

отпечатай новината

27.12.2017 09:19 | Видян 2366 пъти

Галена запя в якето на Риана

В яке носено от Риана блесна фолк дивата Галена в новия си клип. Специално за снимките на видеото към Просто шоу  дрехата пристигна директно от шоурума на Philipp Plein в Милано. В якето са се разхождали още екстравагантната певица Ники Минаж и риалити сензацията Кайли Дженър. 

В кадрите Галена гъделичка любопитството на феновете и с късата си коса. „Аз не се страхувам да се видя в малко по-странна и нетипична светлина, дори се стремя към това. Новата песен е по-типична за нашия жанр, тъй като след Мама Ураган и The Boss мисля, че е време за нещо по-комерсиално. Мисля, че няма да ви разочаровам.“, заяви пред Планета тв тя.

За стайлинга на звездата на Пайнер към Просто шоу е отговорен Добромир Киряков, а на режисьорския стол сяда Валери Милев, пише монитор. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. 

Парчето, което се върти в родния ефир от дни, вече е на челна позиция по популярност в YouTube. „Проект на много високо ниво!“ и „Изглежда Криско вече си има конкуренция“, са само част от коментарите по неин адрес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !