Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Линдарева прежали Коцето, тръгна на лов за мъже

отпечатай новината

29.12.2017 16:03 | Видян 3138 пъти

Линдарева прежали Коцето, тръгна на лов за мъже

Изкусителната моделка Зорница Линдарева прежали фолк певецът Константин, по който хлътна в риалити формата Вип Брадър и тръгна на лов за мъже.

Линдарева се появи на 12-я рожден ден на Bedroom Premium Club без кавалер, но това стана причина хубавицата да бъде ухажвана от повечето от присъстващите кавалери.

Тя не спря да се усмихва и да се забавлява на шоуто за рождения ден на елитния клуб, което бе подчинено на най-касовият филм в историята на киното Аватар, който буквално оживя на сцената на клуба, на която се изявиха 20 танцьори от България и Румъния.

Причудливи сини създания превзеха клуба за един невиждан по размерите си пърформанс, пише монитор. Зад пулта застанаха DJ C-FUSION, DJ Gorro, DJ Stephan Gee и Vera Russo MC.

Сред ВИП гостите бяха Христо Сираков, който се появи в компанията на своя близък приятел Любен Дилов-син и носителката на титлата Playmate 2017 – Нора Недкова, Ася Капчикова с половинката си Живко, фолк дивата Мария, рап изпълнителите Pavell&Venci Venc и много други спортисти, риалити звезди и фатални красавици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !