Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Фенове избират песните за шоуто на Графа в НДК

отпечатай новината

03.01.2018 15:16 | Видян 1532 пъти

Фенове избират песните за шоуто на Графа в НДК

След историческия концерт в „Арена Армеец“ миналия април Влади Ампов-Графа се готви за нов мащабен звуков десант - този път в зала 1 на НДК. Датата е 27 ноември, а новината бе обявена съвсем дискретно завчера със събитие във Фейсбук. В него Влади стимулира феновете си да подредят желания от тях плейлист.

„Сондирам мнения, важно ми е хората да кажат кои техни любими парчета искат да чуят. В сетлиста за НДК ще влязат много нови песни, ще има доста интересни визуални решения и като цяло атмосферата ще е много по-арт. Както и в „Арена Армеец“, така и тук няма да разсейваме публиката с балет и излишни фойерверки.“, сподели за „Монитор“ Влади.

На сцената той ще бъде подкрепен от обичайните заподозрени - Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани), Мирослав Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Александър Обретенов (бас), Краси Тодоров (пиано), Венци Трифонов (саксофон и арменски дудук) и вокално трио „ЛаТиДа“. Проверка на „Монитор“ показва, че ден след обявяването на ивента само в социалните мрежи и без абсолютно никаква гръмка реклама билетите са започнали да се топят като лански сняг. В мрежата на eventim.bg пропуските се продават на цена от 30 до 60 лв.

Съвсем скоро Графа ще пусне нов сингъл с международно участие и авторитетната визия тип „Кръстникът“ от постера на концерта има пряка връзка с парчето. Пазарен факт до пролетта ще стане и концерта от „Арена Армеец“ на DVD и CD.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !