Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Актриси обвиниха Джеймс Франко в секстормоз

отпечатай новината

11.01.2018 10:03 | Видян 1859 пъти

Актриси обвиниха Джеймс Франко в секстормоз

Ден, след като грабна Златен глобус за главна мъжка роля в комедия, Джеймс Франко се превърна в поредната холивудска звезда, обвинена в сексуален тормоз. Повод за разкритията стана значката с надпис Time's Up, която актьорът носи на церемонията в подкрепа на новоизлюпилото се движение в подкрепа на жертвите на подобно посегателство.

„Хей, Джеймс Франко, хубава значка! Помниш ли как преди няколко седмици ми каза, че голите сцени, които ме накара да заснема в два от филмите ти за по 100 долара на ден не било експлоатация, защото съм подписала договор?“, написа разгневена актрисата Сара Титър-Каплан в Туитър.

Нейната колежка Али Шийди също се пожали от поведението на Франко в социалните мрежи. По думите ѝ, звездата е причината тя да се откаже от кариера в сферата на филмовото и телевизионното изкуство.

„Първо, нямам представа какво съм сторил на Али Шийди. Режисирах я в мюзикъл извън Бродуей, изкарах си страхотно и изпитвам единствено уважение към нея“, категоричен е от своя страна Франко.

Той добави, че информацията, изнесена в Туитър е невярна, пише монитор. Въпреки това ще продължи да подкрепя правото на жертвите на сексуален тормоз да получат възмездие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !