Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мариана Векилска заряза мъжа си

отпечатай новината

19.01.2018 14:16 | Видян 2170 пъти

Мариана Векилска заряза мъжа си

Тв водещата Мариана Векилска и съпруга й Симеон Колев официално са разделени. Семейството, което бе заедно повече от 16 години сложи край на брака си..

Мариана сама загатна за рокадите в личния си живот. Водещата получи огромна подкрепа от приятелките си, които я подкрепиха с окуражителни думи и й пожелаха да бъде смела.

Тв водещата не посмя да напише буквално, че официално е разделена със съпруга си Симеон Колев, но нейни колеги от Би Ти Ви вече шушукат, че краят настъпил след поредната криза в брака им.

За фиаското говори и поведението на радиожурналиста, който е заличил профила си във Фейсбук и се е отдал на писателски пориви в интернет сайт, където пише от няколко месеца насам за раздяла и постовете му са свързани само с раздялата и вечния въпрос „Какво искат жените?”.

Мариана от своя страна потвърждава за разпада на брака си с държание на свободна жена. Всяка седмица тя е на разходка до различно кътче в България, но винаги сама или в компанията на своя приятелка.

Според техни близки, журналистката и съпругът й се разделили доброволно. Двамата живеят в момента разделени, а Мариана обитава семейния дом със сина им.

Двамата не са говорили за развод, но най-вероятно след няколко месеца ще узаконят раздялата си по примера на Ани Салич и Бранко.

В тв средите междувременно се заговори, че промяната у Векилска се дължи на нова тръпка, но според запознати, в годините на семеен живот Симо е този, който стъпвал накриво. В бранша се носят легенди за неговите похождения и десетките пъти, в които съпругата му му прощавала аферите с други жени.

Двамата имат историческа връзка. Запознават се в радиото, когато Мариана е гост в предаването му, а само година след това той иска ръката й на новогодишния концерт на площад „Александър Батенберг”, воден от самия него.    

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !