Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Камелия става треньор и дава старт на парти сезона

отпечатай новината

22.01.2018 14:33 | Видян 2520 пъти

Камелия става треньор и дава старт на парти сезона

Изключително свежата и провокативна изпълнителка Камелия сяда на горещия стол на треньорите в престижния музикален формат в търсене на най-добрите таланти - Гласът на България по бТВ.

От малкия екран ще видим Камелия в положителна светлина. За първи път на сцената на култовия столичен клуб Биад ще гостува екстравагантна Камелия. В своето видео обръщение към своите фенове певицата изказа своята радост към почитатаеште си и обещава луд купон.

В това обещание никой не се съмнява защото появата на певица като Камелия винаги е гаранция за незабравим купон. Участието ѝ ще е на 24 януари и на страницата на клуба легенда събитието е обявено като ретро фолк парти, което гарантира, че певицата ще изпълни едни от най-емблематичните си песни, а заедно с тях и най новите в репертоара ѝ. 

С обещание за запомняща вечер екипа на Биад Премиум клуб очаква много популярни личности като Наталия Гуркова, Славчо Тошев, МонДьо, Атанас Лазаров, Моатаз, Мегз, Даниел Златков, Ирина Папазова, актрисата Калина Шопова, Ася от хитовия сериал Ден и нощ, Жана Янева, Борислав Михов - Модел на Света 2017, Топмодела Ивел Йорданов, Мистър София Алекс Иванов.

Собственикът на Биад Димитър Иванов, който раздвижи живота на нощна София ще посрещне Камелия с комплименти от Азиатски спа процедури Виктория спа, букети от бутик Роза и още много изненади. 

За да поздравят Камелия лично тук специални гости ще бъдат и г-н Станислав Попов представител на световноизвестния бранд за обувки Roberto Botticelli, флороста Виолета Генова Grand Roses, тв водещия Александър Гогов,Манол Кисьов и Георги Кирилов.

По традиция звездата Камeлия ще слезе от 15 метрова лимузина LimosBG и ще бъде посрещната от управителя Мустафа Лешов и професионалните фотографи на Vibe Photography.

Щафетата през седмицата поемат в петък и събота Галин и Фики, на връх 02.02 Азис и 03.03 Галена,когато собственикът Димитър Иванов ще отпразнува рождения си ден. 14 февруари пък е поверен на съквартиранта от Биг Брадър Константин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !