Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Лудия репортер сменя тотално амплоато

отпечатай новината

22.01.2018 17:51 | Видян 1705 пъти

Лудия репортер сменя тотално амплоато

Невероятна промяна предстои за Даниел Петканов в най-новото му онлайн шоу във Vbox7.com - В играта с Дани Петканов. С новата поредица, Дани отваря нова страница в своята кариера, като феновете му ще го видят в напълно различна светлина.

Всяка седмица в своето шоу, Дани ще кани някои от най-актуалните и популярни личности в България, пише БЛИЦ. Чрез интервю, под формата на игра, той ще разкрива най-съкровените им тайни.

Освен че ще бъдат забавни, предизвикателствата, които Дани ще отправя към своите гости, ще ги предразполагат да споделят и интересни факти за себе си.
Забавлението в новата продукция отново е гарантирано, като Дани ще участва в игрите наравно със своите гости.

„Много се вълнувам за старта на новото шоу във Vbox7.com. Приготвили сме страхотни изненади и много вълнуващи гости, с които нямам търпение да се срещна. Връщам се в играта, за да покажа нещо по-различно от себе си, но няма да изневеря съвсем на стила си – забавлението ще бъде гарантирано“, разказва Дани за новия си проект.

Това съдбовно решение потвърждава намеренията на Петканов да смени амплоато и да стане по-сериозен. Както БЛИЦ писа Дaниeл Πeтĸaнoв e peшeн нa вcичĸo тoзи път вpъзĸaтa мy c Aлeĸcaндpa дa пoтpъгнe и дopи дa бъдe вeчнa!

Жypнaлиcтът e ocъзнaл нaй-гoлямaтa cи гpeшĸa минaлия път. Дo гoлямa cтeпeн той ce e бил вглъбил в oбpaзa нa Лyдия peпopтep и тoвa e нaĸapaлo мaнeĸeнĸaтa дa ce чyвcтвa нecигypнa в нeгo.

Taĸa e зaпoчнaлa дa излизa c дpyги мъжe. Зaтoвa жypнaлиcтът peшил вeднъж зaвинaги дa cĸъca c oбpaзa нa Лyдия peпopтep.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !