Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Виктория саботира Spice Girls заради пари

отпечатай новината

06.02.2018 11:47 | Видян 1752 пъти

Виктория саботира Spice Girls заради пари

Минаха едва няколко дни от новината, че бившите „спайски“ Виктория Бекъм, Гери Халиуел, Мел Би, Ема и Мел Си се събират отново и ето че голямото събитие може да пропадне за пореден път. Както и при предишни преговори за възраждане на дамската формация, проблеми създава не друг, а госпожа Бекъм.

По-рано тази седмица 5-те певици се събраха в дома на Гери в Лондон, за да обсъдят събирането, което ще послужи за промотиране на продукти, участия в тв шоу и издаване на албум с най-големите им хитове, но не и концертни изяви или нови записи. Според слуховете всяка от звездите ще получи по 10 милиона лири за участието си в проектите, но изглежда Вики има претенции за повече, пише RadarOnline.

Преди години, когато бяха още група, хубавиците деляха всичко поравно, ала дизайнерката вече не е съгласна с подобни уговорки.

„Когато бяха известни, те си разделяха всичко на 6 – помежду си и техния мениджър Саймън Фулър, който бе определян за шестия член на групата. Но Виктория даде да се разбере, че този път не иска равен дял, а доста по-голям процент. Освен това тя държи всички тоалети за публичните изяви на момичетата да бъдат създадени от нея“, разкри източник пред медията.

„Спайс гърлс“ бе създадена през 1994 г. и бе на върха на славата си до 2000-та. През 2007 г. певиците се обединиха за кратко, но неуспешно и повториха опита през 2012-а, когато имаха сценична изява на летните Олимпийски игри в Лондон.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !