Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Синът на Карамански харчи милионите в САЩ

отпечатай новината

07.02.2018 11:56 | Видян 2928 пъти

Синът на Карамански харчи милионите в САЩ

Синът на Кръстника на българската мафия Иво Карамански заживя в САЩ, където учи и харчи милионите на покойния си баща, писа „Галерия“.

Иво Карамански-младши следва в един от най-добрите университети в Чикаго, където таксата е близо 50 000 долара годишно. Отделно се занимава с музика и обикаля света. Според наши източници, 21-годишният наследник плаща образованието си в Америка благодарение на наследството от баща си. Карамански-младши е решил да остане в Щатите за постоянно, където да харчи милионите на Кръстника.

Всъщност, колко точно Иво е наследил от него, е спорно. Градски легенди носят, че единственият син на покойния бос притежава над 14 милиона лв. в сметката си.

Майка му – тв водещата Нели Атанасова, пък е получила близо 70 000 лева само затова че го е родила. Неотдавна в интервю Карамански-младши отрече да е наследил крупната сума. „Имам златни гривни от него вкъщи“, лаконично заяви Иво.

„Естествено, че няма да признае за милионите. Така става лесна мишена на враговете на баща си и може да бъде отвлечен. Кръстника обаче беше много горд, че има син, и със сигурност го е подсигурил стабилно до края на дните му“, коментират източници от ъндърграунд средите.

Доказателство за голямото наследство е именно стандартът му на живот. Майка му - бившата гимнастичка Нели Атанасова, не може да си позволи да плаща обучението му. Вторият му баща – известният актьор Александър Сано-Среброто, също не се радва на добри хонорари от българското кино. Освен това, Нели и Сано имат още едно дете, за което да се грижат – 9-годишната им дъщеричка Ава. „Със сигурност не мизерстват, но доходите им са колкото на едно средностатистическо българско семейство. Сами се сещайте откъде малкият Иво има пари да учи в Щатите“, коментират запознати.

Източник: hotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !