Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Цеца иска среща с Азис

отпечатай новината

12.02.2018 15:38 | Видян 1840 пъти

Цеца иска среща с Азис

На сладки приказки с краля на попфолка Азис и споделяне на творчески опит с българсикте си колеги се надява Цеца по време на визитата си у нас. Сръбската мегазвезда ще види за първи път от една ръка разстояние изпълнителя на „Мотел“ и признава, че ще следи с интерес представянето му на съвместния им концерт в „Арена Армеец“ по случай 25-ия рожден ден на радио „Веселина“.

Вдовицата на Аркан познава певеца покрай участието му в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“, когато през 2015 г. на финала той избра да блесне с нейния хит Kukavica. Тогава екипът на чаровната брюнетка качи видеото с имитацията на костинбродския славей в официалния й сайт и в профила й във Фейсбук, а феновете на Ражнатович останаха очаровани от представянето му.

Двамата ще застанат рамо до рамо под светлината на прожекторите в най-голямата зала у нас на 22 февруари, като Цеца ще има време да опознае и другите родни изпълнители, които ще се разпишат с участие в тричасовия спектакъл по повод празника на радио „Веселина“.

„Знам само, че всички те са доказани изпълнители и са едни от най-обичаните в страната ви и имат много почитатели. В едно съм сигурна - че концертът ще е много емоционален и го очаквам с нетърпение. Радвам се, че ще имам възможността да се запозная с колегите и отново да се срещна с българската публика“, коментира в интервю тя. Цеца ще изпълни както по-старите си хитове, така и пепсни от последния си албум Autogram.

Родните меломани ще могат да се насладят още на изпълненията на Берковската духова музика, оркестър „Орфей“, гръцката певица Пеги Зина и звездите на „Пайнер“ Цветелина Янева и Галена.

Пропуските за събитието на цени от 25 до 80 лева може да намерите в мрежата на Eventim.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !