Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Жени Калканджиева и Тачо планират второ дете

отпечатай новината

14.02.2018 11:15 | Видян 3218 пъти

Жени Калканджиева и Тачо планират второ дете

Навръх празника на виното и любовта Евгения Калканджиева и съпругът и Стефан Манов-Тачо гостуват в кулинарното предаване по Code Fashion TV Вечеряй с Петя Раева.

Тримата се отправят на едно винено пътешествие до Мелник, където гостуват на традиционния тридневен Празник на виното. Там се срещат със собствениците на изисканата винарска изба Златен Рожен Теодор и Маруся Осиковски.

След като опитват от най-добрите вина в областта, загряват с хоро и местни кулинарни изкушения, се отправят към Винарска изба Златен Рожен, разположена в с. Капатово, община Петрич, на 20 километра от гр. Сандански и на 19 километра от с. Рожен.

В атрактивната изба гостите се запознават с произвежданите бутикови червени и бели вина. Винарска изба Златен Рожен се намира в близост до границата с Гърция и представлява модерен архитектурен комплекс заедно с хотелска част.

Гостуването под надслов „Вино, лов, любов”, естествено, минава през кухнята, където известния със своя вкус към готвенето Тачо се разполага като шеф и дирижира приготовлението на меню, в което главната роля е поверена на еленски бут.

Компанията се потапя в автентичната атмосфера, а на масата присъстват традиционни български блюда като шопска салата, кисело зеле с червен пипер, туршия и домашни мезета и, разбира се, великолепна сира, произведена в самата изба.

Петя Раева, Жени, Тачо и техните домакини споделят емоциите на празника и темите неминуемо се въртят около семейството и любовта, пише Blife. Жени не пропуска да подкачи Тачо, като подчертава, че жената за един мъж задължително трябва да изпълнява множество роли.

Тачо, верен на себе си, не спира да се шегува, а Жени отговаря като казва, че ще го заколи с ножа, но минути по-късно разкрива, че двамата искат да имат още едно дете – момиче. Разнежен от желанието на съпругата си, Тачо приготвя цветя от салфетка за всички дами. Жени се отпуска в мечти и споделя, че един ден като стане баба, ще бъде шестата по красота баба в света.

Има ли Тачо любовница, започнали ли са двамата с Жени да работят за второ дете и колко е важно да бъде верен съпруга на жена си? Гледайте в поредния епизод на Вечерай с Петя Раева на връх празника на виното и любовта – 14-ти февруари, точно в 21.00 часа само по Code Fashion TV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !