Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ейми Шумър се омъжи за приятеля си

отпечатай новината

17.02.2018 09:10 | Видян 2265 пъти

Ейми Шумър се омъжи за приятеля си

Ейми Шумър изненадващо се врече във вярност на приятеля си Крис Фишър. Двойката е заедно от края на миналата година и никой не е очаквал двамата да се оженят толкова бързо.

Ейми и Крис са се врекли един на друг на частна церемония в Малибу. На събитието са присъствали 80 от най-близките им приятели, сред които Дженифър Анистън, Джейк Джиленхал, Дженифър Лорънс, Лари Дейвид, Джъд Апатоу. Те са били поканени с текстово съобщение в неделя, само два дена преди церемонията.

За връзката на Ейми и Крис става ясно през ноември миналата година, когато двамата са видени да вечерят в Ню Йорк. Актрисата официално разкри, че има нов мъж до себе си едва тази неделя, когато сподели снимка на двамата от партито за 60-годишнината на Елън Дедженерис.

Преди да се запознае с Фишър, Ейми имаше връзка с дизайнера на мебели Бен Ханиш, която продължи близо година и половина. Двамата обявиха своята раздяла през май 2017 г.

Снимки от сватбата бяха публикувани в профила в Instagram на актрисата. Тя заяви, че не е бременна и това не е причината да се омъжи толкова бързо.

Снимки може да видите в Галерията ни!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !