Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ответен удар се завръща по Cinemax

отпечатай новината

20.02.2018 17:15 | Видян 1136 пъти

Ответен удар се завръща по Cinemax

Ответен удар се завръща. Минали са две години, откакто Секция 20 унищожава последния си враг, но заради терористична заплаха е време една от най-мощните разузнавателни военни програми да бъде възобновена.

Cinemax възражда хитовата си поредица за 5-ти пореден сезон след шестгодишна пауза. Продължението на историята се разгръща в десет епизода от февруари до април в ефира на Cinemax и в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Актьорският състав е подновен и в сериите ще видим рамо до рамо в борба с тероризма британеца Уорън Браун (Лутър по HBO), канадката Роксан Маккий (Игра на тронове на HBO и Легенда за Херкулес), Даниел МакФерсън (австралийския сай-фай хорър Инфинити) и Алин Сумаруата (Готвачът).

Изненада за феновете е ексклузивната поява на звездите от първите сезони - Съливан Съли Стейпълтън и Филип Уинчестър. Ще ги видим в добре познатите им роли на бунтовника по нрав и ренегат от екипа на американския Делта Форс, Деймиън Скот и елитния британски боец Майкъл Стоунбридж.

Завръщането им е в 9-ти епизод, който ще се излъчи на 31-ви март и във финалния, 10-ти епизод, на 7-ми април. Базиран на едноименния роман на Крис Райън, Ответен удар проследява подвизите на Секция 20 - елитен антитерористичен отряд, който работи по цялото земно кълбо, за да предотврати заплахи преди да са се разрастнали.

В новия сезон отрядът се сформира отново, за да открие известен терорист, който успява да избяга от затвора. Това е стартът на опасно преследване, което ще разкрие мрежа от свързани помежду си криминални организации. Докато екипът обикаля Близкия изток и Европа, той открива конспирация, която заплашва да промени стратегията на военните действия на планетата завинаги.

От 2010 г. насам Ответен удар е една от ключовите оригинални продукции на Cinemax и връщането й през февруари е добре дошло за дългогодишните фенове на поредицата. Деймиън Скот и Майкъл Стоунбридж (Съливан Стейпълън и Филип Уинчестър, звезди от първите четири сезона) може да са се оттеглили от звеното, но Секция 20, поддържана от нова вълна безстрашни бойци, се завръща с пълна сила за нова мисия.

Врагът сега приема облика на джихадисти, наемници и фанатици, които в името на власта са склонни да унищожат човечеството. Звездите на сезон 5 са Даниел МакФерсън (Инфини) като Самюъл Уайът, американец, който отказва да работи в екип; Уорън Браун (Лутър по HBO) като Мак Макалистър, стресиран от загубата на звеното си по време на неуспешно изселване на затворници в Сирия; Роксан Маккий (Игра на тронове) като Натали Рейнолдс, обучена в ръкопашни бойни тактики и психологическо профилиране и Алин Сумаруата (Готвачът) като Грейси Новин, опиянена от всяка нова бойна играчка, която попадне в ръцете й.

Обновеният актьорски състав включва и Нина Сосаня (Наистина любов) като Адийна Донован, началник на Секция 20; Катрин Кели (Нощният мениджър) като изгнанничката Джейн Лоури и Тревор Ийв (Троя) като Морган Авес, безскрупулен американски оръжеен дилър.

Анди Харис и компанията Left Bank Pictures се завръщат отново като продуценти на сезона и консултанти, които работят в областта на борбата с тероризма. Техният опит и принос е незаменим за фабулата, терминологията и реалистичното представяне на процедурите в секретните организации.

Освен, че придава точност и достоверност на сюжета на сериала, консултантската компания има значима роля в обучението на актьорите, тъй като по-голяма част от каскадите се изпълняват от главните действащи лица без ползване на дубльори. Новият сезон e 5-ти пореден за Cinemax и 6-ти за SkyTV, тъй като продукцията е фрайнчайз.

През 2013-та година Cinemax излъчи първият сезон на SkyTV под името Strike Back: Origins. Всички епизоди от четирите сезона на „Ответен удар“ можете да гледате в HBO GO. Сериите от новия сезон имат премиерно излъчване по Cinemax всяка събота от 21:00 часа, а за най-нетърпеливите фенове на поредицата, в HBO GO вече са налични първите 7 епизода.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !