Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Николета напомпа устните си

отпечатай новината

26.02.2018 12:21 | Видян 2571 пъти

Николета напомпа устните си

Николета Лозанова не си губи времето след прибирането си в България и се сдоби с нови устни. Плеймейтката се подложи на интервенцията в елитна столична клиника. Тя си сложи специални хиалуронови филъри. Цената на 1 мл от тях е 400 лева.

За оформяне на плътни и сочни устни и контур са необходими 2-3 мл на устна. Разумният подход за естетически добре изглеждащи джуки включва няколко процедури през интервал от няколко месеца. След поредната пластика устните на Николета претърпяха сериозна метаморфоза. "Обичам новите си устни", обяви половинката на Николай Михайлов.

Според някои нейни последователи това не е най-доброто решение на Лозанова за външния ѝ вид. Намират се и такива, за които тя е заприличала на фолкпевицата Мария в устата. И припомнят, че именно сексбомбата и чалга дивата имат най-много пластични операции сред популярните лица в България.

Това е n-тата интервенция, на която Николета се подложи. Преди да посегне на устните си, тя промени носа, брадичката, скулите и зъбите си. Преди намесата на хирурзите брадичката на плеймейтката бе доста по-овална.

Носът ѝ сега е идеално прав, много по-фин и от тумбестия му връх няма и спомен. От овалната форма на лицето ѝ също не е останало нищо. Хирурзите умело моделираха скули.

Наличието на силикон в бюста на бившата съпруга на Валери Божинов никога не е било тайна, пише седмичник. Тя се сдоби с него веднага след като бе избрана за Мис Плеймейт. Няколко години по-късно Николета увеличи още кубиците и сериозно напълни деколтето.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !