Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Слай се завръща в България за Непобедимите 4

отпечатай новината

28.02.2018 10:29 | Видян 1700 пъти

Слай се завръща в България за Непобедимите 4

Екшън звездата загърби недоразуменията с Ави Лърнър, прибира $20 милиона за ролята

Силвестър Сталоун ще се завърне в България, за да се включи в снимките на предстоящия четвърти филм под щампата на Непобедимите. Новината идва като изненада за феновете на поредицата, след като само преди по-малко от година актьорът се зарече, че се разделя окончателно с героя си Барни Рос. Причина за драстичното решение на Слай станаха противоречия със собственика на Millennium Films – Ави Лърнър.

„Слай искаше да продуцира проекта, а аз смятам, че не е способен на това. Добър актьор е. Добър сценарист е. Но не е добър продуцент. И не исках да му давам 100 хиляди долара, за да продуцира Непобедимите, обясни след скандала Лърнър.

За подновените си професионални отношения с продуцента, Сталоун започна да загатва още от началото на годината. Само преди дни той зарадва феновете си в социалните мрежи, като написа „Барни Рос се завръща“ под свой кадър с Джейсън Стейтъм, който също се разписва с участие в поредицата.

Снимките на Непобедимите 4 се очаква да започнат по-късно тази година. Въпреки това подробностите около продукцията все още се пазят в тайна. Според спекулациите, бюджетът, с който разполага екипът за реализирането на поредната екшън лента, е в размер от над 100 милиона долара, пише Монитор. От тях 20 ще бъдат връчени на Слай.

Актьорът неведнъж е говорил за любовта си към страната ни. Той работи у нас по последните две заглавия от франчайза. След като промотира България като перфектна дестинация за кинопроизводство на едно от последните издания на фестивала в Кан, миналата година той похвали и покритието на безжичния ни интернет.

Холивудският ас направи това с шеговито клипче в социалните мрежи от снимачния сет на хитовия сериал „Това сме ние“. „Това е една от най-големите иронии в живота ми. Интересно е как в България можеш да хванеш интернет дори в гора, заобиколен от вълци, а в Санта Кларита това е невъзможно“, казва Слай във видеото.

Сред последните проекти, по които работи звездата, бе продължението на Крийд - лентата, в която той възкреси образа на легендарния Роки Балбоа и която му донесе Златен глобус за актьор в поддържаща роля. Фен постер към предстоящия филм пък поднови погрешните слухове за гибелта на Слай преди дни. За първи път интернет погреба актьора преди година и половина, а като причина за „смъртта“ му бе посочен тумор на простата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !