Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Миглена Ангелова избухна: Математиката е по-яка от креватните упражнения!

отпечатай новината

02.03.2018 15:55 | Видян 2370 пъти

Миглена Ангелова избухна: Математиката е по-яка от креватните упражнения!

Победителката от „ВИП Брадър” 2016 Миглена Ангелова учуди с признанието, че предпочита математиката пред креватните наслади.

Дамата, която има цели четири брака за гърба си, крие поредното ново гадже, което е твърдо решена да не излага на показ.  

За него се знае, че е близо десетилетие по-млад от журналистката. Русчуклийката призна, че такава любов я спохожда за пръв път, писа „Таблоид“.

Сега Миглена е склонна да приеме, че всичко в живота е математика и направо втрещи приятели и врагове с тезата, че точната наука е по-важна дори от секса.  
52-годишната тв водеща е убедена в силата на науката, затова разпределя до секунда всеки свой ден и всяко свое действие.  

Така, по думите й, постепенно успява да изхвърли от живота си празните и ненужни неща, срещи и хора.  

Страстта към математическото моделиране се родила след като започнала работа със Сергей Ерофеев, декан на журналистическия факултет в Москва.  По законите на математиката руснакът е съставил таблица на човешкия живот, която журналистката нарича „гнусен квадрат”.  

„В него можеш да си зачеркваш отминалата година, която вече принадлежи на смъртта”, отбелязва Ангелова в интервю и изтъква, че „това те кара да живееш по друг начин.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !