Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Духът на Хю Хефнър възкръсва в София

отпечатай новината

06.03.2018 13:55 | Видян 1762 пъти

Духът на Хю Хефнър възкръсва в София

Само участниците в първото от поредица Playboy - партита на 16 март в Bedroom ще могат да се сдобият и с пилотните екземпляри от специалното издание на списание Playboy - reMIXеd. С възраждането на вечния и непокорен дух на Хю Хефнер се е заела продуцентската комания DSG на Любен Дилов-син, Борис Гълъбов и Христо Сираков, които вече организираха три от най-обсъжданите конкурси Playmate Of The Year.

Първото издание за 2018-а е с гост-главен редактор Любен Дилов-син, който е свикал под заешките уши представители на най-тежката авторска артилерия на списанието - Сашо Жеков, Карбовски, Нойзи, Антони Георгиев, Ваня Щерева, както и знаменити дебютанти в мъжката библия като Димитър Калбуров и Мила Михова.

Броят е пълен с изненади, в доста по-арт стил, като по страниците му е изложена и знаменитата сесия „Le Tre Grazie “ ( Трите Грации ) на известния британски фотограф Томас Ходжес. Сесията е реализирана в специално наето палацо в Рим от продуцента Джзепе Лепоре (прочул се с филма си с Франко Неро "Децата на Маам" ) и с участието на най-популярният ни дизайнер в чужбина Иван Донев.

Самият Лепоре и част от звездния му екип също ще бъдат гости на партито, което ще е с надслов "Няма грозни жени, има малко алкохол" и общева зрелищен спектакъл с участието на най-актуалните плеймейтки от последните сезони на легендарния конкурс. Организаторите пазят още много изненади, както от съдържанието на възроденото списание, така и от предстоящия купон.

Но си позволиха да издадат, че това е само началото на поредица истински Playboy партита през цялата година, на което специални гости ще бъдат и едни от най-красивите българки, изгрели на корици на Мъжката Библия в България. Организаторите се готвят да почетат духа на Хю Хефнер, като за първи път направят истинско пижамено Playboy парти на 20 април, отново в Bedroom Premium Club.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !