Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Деси Слава изпадна в ужас

отпечатай новината

09.03.2018 14:52 | Видян 2674 пъти

Деси Слава изпадна в ужас

Деси Слава не знае как ще се върне на работа с 80-те килограма, които е натрупала по снагата си. Певицата реши да проточи майчинството си, защото я е срам да се показва пред хората.

За разлика от повечето си колежки, които през цялата бременност внимават какво ядат и постоянно следят колко килограма са качили, Деси признаваше, че си хапва без ограничения.

Оправданието ѝ беше, че когато роди, ще мине на пълен глад и ще свали излишните тлъстинки. Поничките, баклавите, козунаците и шоколадовите бонбони обаче си казаха тежката дума. Два месеца след като вторият ѝ син Борис дойде на бял свят, изпълнителката почти се търкаля.

За обикновените майки това е нормално, но за жена с нейната професия е истинска катастрофа. Деси толкова много се притеснява от наедрялата си фигура, че не смее да се покаже на сцената, пише Уикенд. Докато колежките ѝ Галена и Джена се върнаха на работа два-три месеца след раждането, тя смята да остане вкъщи чак до края на годината.

„Дебела съм! Не мога да се показвам така пред хората!“, оплаквала се Деси Слава пред своите близки. Тя толкова много мразела новата си фигура, че избягвало дори да се оглежда в огледалото.

Уверенията на любимия ѝ Благой Найденов, че я харесва, не били достатъчни. 21-годишното момче е спортист, има перфектна фигура и сравнението с него още повече тормозело 39-годишната певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !