Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миглена Ангелова заживя с гаджето

отпечатай новината

12.03.2018 16:32 | Видян 2974 пъти

Миглена Ангелова заживя с гаджето

След 4 неуспешни брака и голяма доза жлъч към мъжете, скандалната Миглена Ангелова отново се нави на семеен живот.

Преди няколко седмици, мадам Искрено и лично е направила сериозна крачка в личните отношения и заживяла под един покрив с гаджето си Кузман. Макар и да твърдеше навсякъде, че вече не смята да се обвързва, Меги се предала пред любовта на Примджанов и след месеци умуване, отсякла: „Идвам при теб”. Зарадван, Кузман веднага намерил подходящо за двамата жилище, което продължават да обзавеждат единствено по вкуса на телевизионерката.

Макар че е 9 години по-млад, бизнесменът също е хлътнал по остроумната брюнетка и още на първата среща се зарекъл, че ще заживее с нея, пише Таблоид. Важното решение Миглена взела след много умуване. „Двамата ту решаваха да се разделят, ту за брак и най-после работата стана”, коментираха събитието общите познати на влюбените гълъбчета.

А че телевизионерката и бизнесменът изживяват истински роман, призна самата Меги още миналото лято, когато обясни, че е влюбена в мъж с инициали К.П.

„Тежко влюбена съм. Това не е повод за радост. Защото когато любов е силна, е опустошителна”, изстреля уж скептичната дама. Всъщност тя ахнала още при първата среща с Кузман, който я омаял с интелигентност и галантност.

Примджанов все пак не е обикновен предприемач, а доста образован мъж – завършил е и икономика, и психология. Така двамата намерили общи теми и общ език.

„Не можем да я познаем. Миглена винаги командари мъжете и подхвърляше остри шегички зад гърба им. А сега сее само суперлативи за Кузман. Явно работата е сериозна”, казват приятелите ѝ. Отгоре на всичкото, Ангелова дори влязла в ролята на домакиня и редовно готвела на любимия вкусни ястия, което не е в стила ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !