Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Виктория Бекъм въздиша по Григор Димитров

отпечатай новината

14.03.2018 12:32 | Видян 5028 пъти

Виктория Бекъм въздиша по Григор Димитров

Половинката на Дейвид Бекъм – Виктория, харесва много Григор Димитров. Популярната в цял свят британка споделила впечатлението пред Никол Шерцингер на среща в Ню Йорк миналата седмица.

Двете дами се засекли на модно ревю, на което били поканени да присъстват като ВИП-гости. Виктория похвалила Никол за избора ѝ, подчертавайки, че българският тенисист е много секси. За разлика от Виктория обаче Шерцингер така и не предпочита да се омъжи. Нито пък има желание за деца.

„Постоянно вървят слухове, че Никол и Григор най-после са решили да създадат поколение, но явно това не отговаря на истината. Поне засега. Шерцингер вече си е на години. В края на юни ще чукне 40. Всички знаете, че на тази възраст бременността никак не е лека”, коментират запознати пред ШОУ.

Припомняме, че Виктория и Дейвид Бекъм се радват на четири деца – три момчета и едно момиче. Гришо и Никол пък са се усамотили за два дни някъде из Щатите след препъването на Индиън Уелс. Григор Димитров се провали още в първия си мач, затвърждавайки слабата форма, в която се намира напоследък.

„Каза ни, че ще се покрият на някакво тихо и хубаво място – далеч от шумотевицата. Къде обаче са били, никой не знае. Със сигурност не са тръгнали за Хаваите, където е родното място на Никол”, уточниха информатори на тигъра на печата. Следващият турнир, на който ще участва хасковлията, е в Маями.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !