Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Жаси от Сделка или не с луксозен палат и гледка за милиони

отпечатай новината

14.03.2018 14:35 | Видян 2670 пъти

Жаси от Сделка или не с луксозен палат и гледка за милиони

Бившата асистентка в предаването „Сделка или не“ – Жаси, се наслаждава на луксозни придобивки, след като се омъжи за турския милионер Хари.

Семейството обитава палат с мечтана гледка и огромна тераса, където сутрин красавицата обожава да пие кафе, дишайки чист въздух, пише „Галерия“.

Просторният имот се намира в богаташкия квартал „Панчарево“ в столицата.

В него Жасмина се грижи за трите си деца – Зеки, Иса, Ариа, които роди в рамките на едва три години. Въпреки това тя е в идеална форма и дори е отслабнала в сравнение с времето, когато се изявяваше в телевизията.

В момента блондинката се подвизава основно като рекламно лице на различни марки, а терен за сесиите често става именно стилната им фамилна къща.

Жаси е търсена, защото има съвършените мерки и се е подложила на пластични операции, което значително е подобрило визията й. Тя има нови скули, нови устни и се подмладява усърдно с ботокс. Страстна любителка е на фитнеса, което явно се е отразило на фигурата й.

По време на бременностите тя е качвала едва по 7-8 кг, които впоследствие е сваляла много бързо с правилен режим и активни тренировки. С желязната си дисциплина звездата от ефира на Нова телевизия е пример за много дами. Самата тя признава обаче, че понякога и на нея й е трудно с три деца с толкова малка разлика.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !