Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Геро доволен: Жена ми не ревнува от Стефания Колева

отпечатай новината

16.03.2018 10:31 | Видян 1759 пъти

Геро доволен: Жена ми не ревнува от Стефания Колева

Герасим Георгиев – Геро със задоволство признава, че жена му Цвета не ревнува от Стефания Колева, която е негова екранна съпруга в нов сериал.

„Със Стефания имаме интимни сцени, но не са с червена точка. Нормално, все пак сме семейство. Чувствах се много добре в нейната компания. Едно от най-хубавите неща, които ми се случиха в сериала е, че си партнирам с нея – прекрасна актриса и жена.

Щастливец съм, че точно тази красавица ми се падна за моя съпруга. Жена ми Цвета приема всичко съвсем нормално. Ние сме отишли да вършим работа, а не да правим глупости. Тя е наясно с това и отдавна е свикнала с тези работи“, заяви Геро пред сп. Love Style.

Актьорът разкрива, че е имал сблъсък с представители на органите на реда в реалния си живот. Спирали са го катаджии, когато е правил нарушения. И той си е плащал глобата.

„Вече обаче съм от кротките шофьори, гледам да спазвам правилата на движение. Иначе често са изявявали желание да ги запознавам с адреналинките. Казвам им обикновено, че не ги возя в багажника и не живеят у нас“, разказва актьорът.

Миналата година той хвърлил пъпа на дъщеря си Йохана в киностудиото „Чинечита“ в Рим, докато бил в Италия. Въпреки че се надява наследницата му да не тръгне по неговия път, защото професията му не е от най-хубавите и леките в България.

„Може обаче да стане режисьор. И един ден и мен да ме режисира, нищо не се знае“, допълва Геро.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !