Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Николета купонясва с Азис и Галин

отпечатай новината

16.03.2018 11:32 | Видян 2477 пъти

Николета купонясва с Азис и Галин

Грандиозен лайф концерт от месец подготвя любимата звезда на народа Азис и неговия бенд в клуба легенда с 30 годишна история.

Лъскавото събитие е този петък на 16 март в култовия софийски клуб Biad premium. От социалните медии сме свидетели, как звездата Азис освен усилените репетиции със своите хора се подлага всеки ден и на разкрасителни процедури.

В своята работа Васил Боянов е изключително взискателен и прецизен, държи да изглежда в перфектна форма и на световно ниво. В рекламния клип за своето участие намираме изпълнителя на Мотел в боксовата спортна зала където най-вероятно тренира.

През годините красивата диетоложка Енджи Касабие вкара във форма Краля на попфолка, от клиниката на д-р Касабие признават, че двамата си допаднали от пръв поглед.

“Можем само да се радваме и да подкрепяме Азис, защото изпълненията, текстовете на песните му са магия. Можеш да ги слушаш с часове и няма да ти омръзнат и натоварят. Аз лично когато излизам и се забавлявам винаги си поръчвам Мотел. При гостуването на момчетата от конкурса Мистър Ливан 2017 в Биад от раз харесаха неговия хит Мотел, дори сега в Бейрут неговия хит е актуален. Това може само да ни радва и да се гордеем с такива изпълниители", споделя зведния пиар Лазаров.

В петък вип места за участието на Краля вече си е резервирал футболиста Благой Георгиев и Николета Лозанова. Те ще бъдат специални гости и в компанията на собственикът Димитър Иванов.

Плата от свежи цитросови плодове, френско шампанско и енергийни напитки ще присъстват на масата на звездните гости. Веднага на следващия ден 17 март Галин се качва на същата сцена и ще направи фурор с присъствието и хитовете си. Специална 15 метрова лимузина ще го извозва, а тв водещия Александър Гогов ще направи живи включвания и вземе интервю от любимеца на тинейджърките. 

Този уикенд се очертава изключително интересен и провокативен. Гости от Букурещ, Белград и Сърбия са запазили своите места, за да присъстват на живо и на двата бутикови концерта - 16 и 17 март в Biad premium club , бреоени дни преди настъпването на пролетта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !