Президентът на море: Фото на деня

Президентът Радев е в Бургас и не пропусна "да се топне"...

Съдят треньорка по баскетбол, правила...

Бивша гимназиална треньорка по баскетбол от щата Ню Йорк...

Лара Крофт събра 508 хиляди лева от БГ боксофиса

отпечатай новината

29.03.2018 11:15 | Видян 1817 пъти

Лара Крофт събра 508 хиляди лева от БГ боксофиса

Екшънът "Tomb Raider: Първа мисия" е най-гледаният филм у нас за втора поредна седмица, сочат обобщените данни от киносалоните. Лентата, която върна на големия екран на една от най-обичаните героини – Лара Крофт (този път изиграна от Алисия Викандер), е гледан от над 46 хиляди зрители. Печалбите на заглавието от продажбата на билети в българските салони пък са в размер на 507 899 лв.

Среброто в класацията отива при премиерния филм от миналата седмица „Огненият пръстен: Революция“. Той събра 10 788 любители на седмото изкуство пред екраните и малко над 124 хиляди лева от продажба на билети.

Третото място е за българската лента „Привличане“ с участието на Яна Маринова и Александър Сано. Заглавието, което актрисата от „Стъклен дом“ и „Връзки“ отгледа от зародиш като сценарист и продуцент, е гледан от 92 440 зрители, като в архива си вече има приходи в размер на 774 080 лв.

Топ 10 в класацията се допълва още от „Гномчета вкъщи“, „Червената лястовица“, „Непознатите 2: Жестоки игри“, „Лично правосъдие“, „Черната пантера“, „Гринго“ и „Бикът Фердинанд“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !