Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Осъдиха DMX на година затвор

отпечатай новината

29.03.2018 17:21 | Видян 1454 пъти

Осъдиха DMX на година затвор

Рапърът DMX е осъден на 1 година затвор за данъчни измами на стойност 1, 7 милиона долара. Звездата, чието име по паспорт е Ърл Симънс, се призна за виновен в съда в Манхатън.

Макар прокурорите да са искали присъда от 5 години, съдията Джед Рейкаф заяви, че DMX е „добър човек“ и затова получава само 12 месеца зад решетките. За смекчаване на обстоятелствата, адвокатът на рапъра пусна в залата и парчето му Slippin, в което се пее колко е труден животът му.

Симънс не е декларирал приходите си, които възлизат на няколко милиона долара, от периода 2010 до 2015 г. Той не е използвал банкова сметка на свое име и е давал лъжливи декларации за доходите си в съда, когато е започнал процедура за несъстоятелност.

Изпълнителят на Party Up е имал проблем със закона и с отказа си да плаща детски издръжки, което го прати в затвора за два месеца. Той има общо 15 наследника от 9 различни жени. DMX е задържан няколко пъти и за носене на оръжие без разрешително, притежание на наркотици, превишена скорост, агресивно поведение и проявена жестокост над животни.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !