Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Внучката на Тодор Колев влиза в Откраднат живот

отпечатай новината

10.04.2018 09:18 | Видян 2759 пъти

Внучката на Тодор Колев влиза в Откраднат живот

Теодора Кулева – внучката на Тодор Коев, е новата звезда, която ще изгрее в рейтинговия сериал на Нова телевизия „Откраднат живот: Критична точка“. Младата надежда ще влезе в продукцията заедно с още една любима на няколко поколения актриса – София Кузева, изиграла обаятелния образ на Дана в признатия за най-любим български филм „Вчера“. Двете ще се превъплътят в майка и дъщеря, които са стари познати на доцент Захариев. Трудна диагноза ще ги отведе в болница „Св. Кирил“, а лечението ще бъде едва началото на събития, които ще засегнат живота на някои от ключовите персонажи в сериала.

„Двете ще променят досегашния живот на доцент Захариев, а едната от тях ще остане в болницата за дълго коментираха сценаристите на медицинската поредица.

Въпреки мнението на родителите и дори на дядо си Теодора Кулева избира актьорството за своя професия. Кандидатства в НАТФИЗ, без да каже на никого за родството си с Адама, и влиза, но от втория път, каквато е и съдбата на самия Тодор Колев. Също като него започва при един преподавател – проф. Стефан Данаилов, и завършва при друг – доц. Ивайло Христов. Преди години Тодор Колев влиза във ВИТИЗ при проф. Кръстьо Мирски и завършва при проф. Николай Люцканов.

Теодора стартира театралната си кариера от Плевенския театър където първи стъпки на сцената прави и майка ? Албена Колева. Баща ? Венцислав Кулев също завършва Академията, но скоро след това се отдава на писането на пиеси и журналистиката.

Теодора Кулева вече има няколко малки роли в киното – във филма „Корпус за бързо реагиране“ на режисьора Станислав Дончев-Стамбата, и в „Къртици“ на Ивайло Христов. Освен в Плевенския театър „Иван Радоев“, където е поканена от директора Васил Василев, се изявява и като гост-актриса в няколко постановки на Народния театър „Иван Вазов“. От дядо си наследява не само целувката от Мелпомена, но и неговата музикалност и смело застава зад микрофона в джаз импровизации.

София Кузева пък се завръща от Германия, където живее и работи от години, за да поеме ролята в „Откраднат живот“. Смятана за една от най-големите надежди в родното кино, тя не разгръща потенциала си у нас, а избира западната сцена. През 2012 г. актрисата беше привлечена към друга българска продукция – сериала „Къде е Маги?“ на bTV, в който направи успешен образа на Вяра Табакова, майката на изчезналата Маги.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !