Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Донатела Версаче за кокаина: Адът продължи 18 години

отпечатай новината

13.04.2018 10:45 | Видян 2629 пъти

Донатела Версаче за кокаина: Адът продължи 18 години

Наследявайки Джани Версаче в ръководството на семейната модна къща след убийството му, Донатела Версаче е затруднена да управлява бизнеса. По онова време тя се пристрастява към кокаина и за този тъмен период от живота си и без никакви притеснения разказва модната дизайнерка.

Силна жена в луксозната индустрия, Донатела Версаче се оказва главата на семейната модна къща след ужасяващото убийство на брат й Джани през 90-те години.

Оттогава с желязна ръка блондинката ръководи бизнеса си. Много често подигравана заради екстравагантността и парите й, в интервю за Ssense.com Донатела разказва за твърдостта и решителността да скрие слабостите.

"Аз бях новото лице на Версаче", казва майката на Алегра и Даниел. "Кой ще носи марката на един слаб, нестабилен създател, който губи главата си заради наркотиците и затова се презира? Никой! Така че създадох студената Донатела, далечна, агресивна, страшна", разказва тя.

За да се справи, Донатела Версаче не намира нищо по-хубаво от това да потъне в кокаина, предаде БГНЕС, цитиран от Актуално.

Адът продължи 18 години и тя разказва в подробности, без да се изчервява. "В редките моменти, когато се озовах сама с моята пристрастеност, разбирах, че съм много, много болна. Някои нощи вече не бях отговорна, срамувах се от собствените си деца. Моята омраза към себе си ставаше все по-силна и по-силна".

И Елтън Джон е човекът, който ще я освободи от наркотиците, като я вкарва (почти насилствено) в център за рехабилитация на наркотици. Тя ще остане в продължение на пет седмици на лечение. "Зависимостта има същия ефект за всички", казва Донатела Версаче.

"Това, което беше по-лошо от липсващия кокаин, беше шокът от реалността, когато излязох. Наркотикът ме накараше да не виждам колко лоши са нещата около бизнеса", споделя Донатела Версаче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !