Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ани Хоанг и Люси си хапват скорпиони и хлебарки

отпечатай новината

19.04.2018 12:10 | Видян 1809 пъти

Ани Хоанг и Люси си хапват скорпиони и хлебарки


Ани Хоанг и Люси Иларионов похапват скорпиони на клечка. Двойката е на работна почивка в Тайланд и не пропусна възможността да се наслади на екзотичните деликатеси.

Двамата заминаха на двуседмичен воаяж, като заснеха и два клипа там. Проектите бяха с участието на рапъра Дий, който също се включи в пътуването.

Ани Хоанг се мръщила на идеята да яде скорпиони, но накрая все пак опитала. Люси пък се престрашил да похапне и хлебарки.

Екзотичните деликатеси му допаднали и той сериозно се замисля дали да не последва примера на една от синоптичките на Нова телевизия—Нора Шопова, която е фен на здравословното хранене и похапва щурци и червеи, както и бонбони от брашно от буболечки.

Междувременно Ани Хоанг разкри, че в Тайланд успели да заснемат цели два клипа. Единият е за дует на певицата с рапъра Дий. Преди да отделят, двамата се сдобиха и с екзотични прически на малки плитчици специално за снимките.

Режисьор на лентата очаквано е Люси.

„Забавлявахме се много, докато снимахме. Във видеото показваме щурия живот на Банкок, един динамичен и космополитен град. Затворихме булевард, наехме тук — тук, снимахме в Чайнатаун, двореца на краля и Аютая, древната столица на Тайланд. Не скучахме нито за миг”, разказва певицата.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !