Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Кралският говорител разкри името на кралското бебе

отпечатай новината

20.04.2018 11:42 | Видян 2110 пъти

Кралският говорител разкри името на кралското бебе

Макар принц Уилям и Кейт Мидълтън да обявиха, че все още не знаят какъв ще е пола на бъдещото им дете, говорителят на Кралската фамилия издаде, че това не е съвсем така.

81-годишният Тони Апълтън разкри, че бебето ще бъде момче и ще бъде кръстено на дядото на принц Уилям – принц Филип. Той обаче побърза да предупреди, че това са само негови предположения.

Кралският говорител, който обяви раждането на другите две деца на кралското семейство, вече е в готовност да съобщи новината и за появата на новия член на фамилията. Апълтън разказа, че от началото на април постоянно е в готовност, макар терминът на херцогинята да е на 23 април, а двете й предишни деца да се родиха след обявената дата.

В готовност са и цялата кралска фамилия, както и медиците в болница “Св. Мери” в Лондон. Кейт Мидълтън вече се завърна в Лондон, след като бе на малка почивка при семейството си в Норфолк. “Кейт и семейството й се насладиха на няколко вълшебни седмици в Норфолк, но Лондон вече ги зове. Джордж е готов да се завърне в училище, а малката Шарлот – в детската градина. Сигурна съм, че Кейт ще успее да се наслади на няколко последни мигове на спокойствие и свобода преди появата на новото бебче,” сподели близка до херцогинята.


Източник: missbloom

Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !