Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Печелим второ място на Евровизия

отпечатай новината

20.04.2018 15:02 | Видян 2193 пъти

Печелим второ място на Евровизия

Букмейкърските прогнози ни отреждат трета позиция

Група Equinox ще спечели второ място на Евровизия - това е мнението на феновете на престижния конкурс. Гласуване в най-посещавания независим сайт, посветен на музикалната надпревара – wiwibloggs.com, ни поставя на косъм от заветната челна позиция.

Според анкетата България взима сребърен медал с 8,25% от гласовете, а пред нас е Испания с малката разлика от 0,23%. В сайта има и независимо жури от 20 члена, чиято сборна оценка за представянето на страната ни до момента е 8 от максимална 10.

Спрямо букмейкърските залози към днешна дата група Equinox ще завърши на трето място на Евровизия, пише Монитор. Страната ни е на трето място като най-популярен залог с 9,51% в oddschecker. com, който събира данни от най-големите букмейкърски сайтове в света.

Водят ни само Италия и Португалия, като и двете държави си делят първото място с по 12,76%.

Факт е, че популярността на изпълнителите на Bones се вдигна с няколко пункта, след като миналогодишният ни представител

Крис Костов пази гърба им на сцената в Амстердам.

Момчето-чудо изви глас заедно с Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Трей Кембъл в Амстердам, за да замести Джони Мануел, който имаше ангажимент в Щатите.

Жана и компания ще мерят вокални сили в първия полуфинал с още 15 държави на 8 май под номер 10. Другите страни, които ще излязат на сцената тогава, са Беларус, Литва, Албания, Чехия, Белгия, Исландия, Азербайджан, Израел, Естония, Швейцария, Финландия, Австрия, Ирландия, Армения, Кипър, Хърватия, Гърция и Македония. По традиция десет държави от всеки полуфинал ще продължат напред към големия концерт на 12 май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !