Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Хотел Marinela Sofia с награда за Луксозен градски хотел и събитиен мениджмънт

отпечатай новината

20.04.2018 16:33 | Видян 1723 пъти

Хотел Marinela Sofia с награда за Луксозен градски хотел и събитиен мениджмънт

На 19 април 2018г. се състояха годишните награди “Компания на годината - успехът на фокус”, организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

Инициативата се проведе под патронажа на Валери Симеонов – Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика на Р България.

Общо 23 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, устойчиво развитие и други.

Мениджърът на Хотел Marinela Sofia Деян Дянков прие отличието за “Луксозен градски хотел и събитиен мениджмънт” в категория “Туризъм”. Това е второ отличие в подобна категория за обекта от туристическия холдинг Victoria Group Hotels & Resorts.

В края на миналата година, на официална церемония в една от най-големите ски дестинации в света St Moritz- Швейцария, хотел Marinela Sofia получи три приза World Luxury Hotel Awards за, съответно: най-луксозен бранд в Източна Европа, най-луксозен хотел и конферентен център и най-луксозен бизнес хотел за 2017 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !