Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Секс демони отново преследват Морган Фрийман

отпечатай новината

23.04.2018 17:01 | Видян 1770 пъти

Секс демони отново преследват Морган Фрийман

Скелетът от гардероба на холивудската суперзвезда Морган Фрийман отново се показа. Обвиненията от 2009 г. в сексуална връзка с доведената му внучка Идина Харис се завърнаха с пълна сила след изслушването преди дни по делото за нейното убийство.

Обвиненият в отнемането на живота ѝ Ламар Дейвънпорт е разказал, че самата Идина му е споделила как дядо ѝ е влязъл с нея в неуместна сексуална връзка, пише вестник Ню Йорк Дейли Нюз, като цитира адвоката на обвиняемия Бет Ънгър. Харис беше убита през 2015 г. като беше намушкана 25 пъти в апартамента си в Манхатън.

Първите съобщения за възможна сексуална връзка на Фрийман с доведената внучка се появиха през 2009 година, а три години по-късно в интернет се разпространяваше информация, че двамата може да се оженят. Фрийман и Харис тогава нарекоха съобщенията "лъжливи".

Новината идва само дни преди Морган Фрийман да пристигне в България за снимките на новия му филм Код: Ел Ей. Продукцията вече тече с пълна сила в студията на Ню Бояна, като повече от седмица колегите му Джерард Бътлър, Ник Нолти се труди усилено на снимачна площадка.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !