Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Шаная Туейн призна, че е жертва на домашно насилие

отпечатай новината

25.04.2018 13:33 | Видян 1711 пъти

Шаная Туейн призна, че е жертва на домашно насилие

Шаная Туейн се върна в детските си години, за да разкаже за премеждията си като жертва на домашно насилие. Певицата разкри пред The Guardian, че доведеният ѝ баща Джери Туейн системно тормозел, както нея, така и майка ѝ.

„Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да разбера, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат“, връща лентата назад тя, като добавя, че на 11-годишна възраст мъжът едва не я удавил в тоалетната след побой.

Самата Туейн никога не е познавала биологичния си баща, а по думите ѝ, майка ѝ е страдала от депресия, пише Монитор. “Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия“, признава любимката на публиката от 90-те.

Към момента изпълнителката на From This Moment On е ангажирана с организацията на първото си турне от 2002 г. насам. Припомняме, че Туейн слезе от сцената в рамките на 15 години, след като загуби гласа си заради лаймската болест.

След успешна хирургическа интервенция, тя отново се завръща на музикалния хоризонт, като обиколката ѝ ще стартира още следващата седмица, на 3 май в Такоума (Вашингтон) и ще продължи 22 декември.

Снимка: Giampaolo Sgura

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !