Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Royal York Hotel Fairmont

отпечатай новината

30.04.2018 17:49 | Видян 3310 пъти

Royal York Hotel Fairmont

Ексклузивната верига Fairmont, която сме представяли специално в Гранд хотели със статусните й обекти в Монте Карло и Баку, има 2 хотела в Торонто, като звездата естествено е Royal York Hotel Fairmont.

Открит през 1929 г., независимо от стартиращата Голяма депресия, която надживява, той вече е почти 90-годишен, любим е на почти връстницата си – английската кралица, държавния глава на Канада, най-впечатляващата сграда е със своята фасада в ретро американски стил на класическата Фронт Стрийт в сърцето на Торонто, на две крачки от езерото.

Той е истински гранд не само с впечатляващото си великолепно и мащабно фоайе, но и със своите 1365 стаи. Те са декорирани в същия помпозен и грандиозен стил на лобито, като са пипнати всички детайли – чак до дизайнерските тоалетни принадлежности и плюшените халати в баните.

Хотелът печели допълнителни точки с лавандуловата терапия в спато и вътрешния басейн, с шопинг терапията в търговската аркада, с 24-часовия си фитнес,с  5 ресторанта, дори със следобеден чай уикендите, с осигурените специални хора за детска грижа и личните консиажи.

Снимки може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !