Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Криско пее на фестивал с кебапчета

отпечатай новината

01.05.2018 09:33 | Видян 2406 пъти

Криско пее на фестивал с кебапчета

Рапърът Криско ще смени клубната атмосфера с пушекът от скарите с кебапчета и плескавици на фестивала Банкя Мези. Стартът на поредното издание на вкусното събитие е планирано за 3 май в парк Ротондата в Банкя, а изпълнителят на Базука ще се качи на сцената точно в 20 ч. 

В продължение на 4 дни всички чревоугодници ще могат да се насладят на балкански специалитети приготвени на място, а вечерите ще са съпроводени с много музика. Концертите, които ще бъдат безплатни, предвиждат в програмата си рок легендите от Сигнал, оркестър Канарите, сръбските звезди Бобан Здравкович и Стоя. С изпълнения на живо ще се отбележат още Монти от Айс крийм, група Хоризонт, Андреас и Виво Монтана.

Организатор е Фондация Румънеца и Енчев, която си партнират със Столичната община и район Банкя, пише Монитор. Фестивалът традиционно ще предложи празнични щандове с гергьовски изкушения, като чевермета, месни деликатеси и кулинарни изненади. 

Организаторите са предвидили и целодневни атрактивни забавления с над 1000 награди. Гостите на празника ще могат да се включат в големите турнири по белот и табла, включително и по надяждания с вкусотии. Всеки ден на фестивала се очакват уроци по български фолклор. 

За най-малките посетители ще е отворено Училище за юнаци, където децата, под формата на игра, ще се запознаят с бойната подготовка на едновремешните хайдути. С Банкя Мези стартира национално турне България Мези, което ще продължи и в градовете – Пазарджик - от 17 май, Пловдив - 30 май, 7-ми юни - Свиленград, 14-ти юни - Стара Загора и 21 юни – Добрич. Следват – 4-ти юли – Варна и 19-ти Бургас, след което фестивали ще има и в някои от големите ни морски курорти, както и есенно издание с богата програма. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !