Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бивши охранители съдят Джони Деп

отпечатай новината

03.05.2018 11:05 | Видян 1368 пъти

 Бивши охранители съдят Джони Деп

Ексцентричната холивудска звезда Джони Деп ще се разходи до съда, след като бившите му бодигардове Юджийн Ареола и Мигел Санчес заведоха иск срещу него за неизплатени възнаграждения, неприемливо отношение и какво ли още не.

Сред обвиненията към актьора, превъплътил се в капитан Джак Спароу, е и принуждаване да шофират автомобил, пълен със забранени субстанции, пише британският вестник The Sun.

Деп наел двамата охранители чрез фирма, но през 2016 г. прекратил отношения с компанията и ги поканил да работят като негови наемници. В последните две години обаче двамата „били поставяне в ситуации надвишаващи възможностите и трудовата характеристика на бодигард“. Сред задълженията им било дори „да пазят Деп от самия него и пороците му, докато е на публични места“.

Според иска тези условия на труд са им довели до „вреди, причинени от стрес“. За две години не са получили нито цент за допълнителните часове работа, както и не им е позволявано да ядат и да си почиват докато са на смяна. Част от обвиненията са насочени към Леонард Деймиън, началникът на личната охрана на Джони Деп, който е бил техен пряк ръководител.

Източник: monitor

Снимка: reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !